Απο το βράδυ πλένουμε καθαρίζουμε κόβουμε σε κομμάτια τις ώριμες ντομάτες και τις στίβουμε λίγο με το χέρι να φύγει το νερό και τα σπόρια.Τις ρίχνουμε λίγο αλάτι.Το πρωί αδειάζουμε το νερό που ξαναέβγαλαν.Τις περνάμε από μύλο λαχανικών πολτοποιούνται, τις βράζουμε γίνονται σάλτσα.Σε ζεματισμένα βάζα ρίχνουμε την καυτή σάλτσα σφίγγουμε τα καπάκια και τα τοπουθετούμε ανάποδα μέχρι να κρυώσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου