Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018

Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους

Ο Δήμος μας σε συνεργασία με τους συλλόγους της περιοχής καλεί τους πολίτες να συνδράμουν στην ανακούφιση των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές της Αττικής.
Για τον λόγο αυτό, συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης όπως μπισκότα, κριτσίνια, κρουασάν, χυμούς, γάλατα μακράς διάρκειας, παιδικές τροφές, μωρομάντηλα, χαρτομάντιλα, χαρτί κουζίνας, χαρτί υγείας κλπ.
Κυρίως όμως υπάρχει ανάγκη για φαρμακευτικό υλικό όπως Betadin, Bepanthol, Fucidin, γάζες Fucidin και γάζες απλές, επιδέσμους, παυσίπονα κλπ.
Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018 από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο κτίριο του ΚΕΠ Άργους Ορεστικού.Αύριο Τετάρτη 25 Ιουλίου στα γραφεία του Συλλόγου στο Λαογραφικό Μουσείο, από τη 1:00 το μεσημέρι έως τις 3:00 το απόγευμα όποιος από τους κατοίκους του Κωσταραζίου επιθυμεί να συνδράμει μπορεί να φέρει οτιδήποτε από τα παραπάνω μετά από συνενόηση του Συλλόγου μας με το Δήμο Αργους Ορεστικού και τη μεταφορά τους με εθελοντές στην αίθουσα συνεδριάσεων του δήμου. Επίσης και την Πέμπτη 26 Ιουλίου από τις 12 το μεσημέρι έως τις 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου