Καλοκαιρινός μεζές για μπύρα με καλή παρέα στο μπαλκόνι
Υλικά:πιπεριές κέρατο.Γέμιση:200 γρ ανθότυρο 200 γρ κρέμα τυρί, φέτα , άνηθο ψιλοκομμένο, πάπρικα, 4 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι πιπέρι
Ζεματιζουμε τις πιπεριές για 10 λ σε αλατισμένο νερό βγάζουμε τη φλούδα. Ανακατεύουμε τη γέμιση. Τις βάζουμε στο φούρνο περιχυνοντας με ενα φυλτζανακι λάδι και πασπαλίστε με κασέρι για 15λ και 10λ στο γκριλ
στους 180 βαθμούς
Υλικά:πιπεριές κέρατο.Γέμιση:200 γρ ανθότυρο 200 γρ κρέμα τυρί, φέτα , άνηθο ψιλοκομμένο, πάπρικα, 4 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι πιπέρι
Ζεματιζουμε τις πιπεριές για 10 λ σε αλατισμένο νερό βγάζουμε τη φλούδα. Ανακατεύουμε τη γέμιση. Τις βάζουμε στο φούρνο περιχυνοντας με ενα φυλτζανακι λάδι και πασπαλίστε με κασέρι για 15λ και 10λ στο γκριλ
στους 180 βαθμούς
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου